Thursday, December 16, 2010

16/12/2010 Cita-cita nak jadi seorang Penulis .

Hari ni hari yang paling besttt bagi aku, cz aku da dew bLog aku sendiri . And first thing, thanks to Farra Bella , cz ajar aku mcm mane na wt blog.. hee (: aku tak sabar nak tulis banyak2x at bLog ny . cz memg impian aku nak jadi penulis. Selalunya aku akan menulis tentang diri aku at buku Diary, dpd tahun 2007 sampailah sekarang .. 2011 .. (: this year 2010, start tulis Diary guna Netbook aku jek . so, skrg ape2x hal aku kan update at bLog ny jek . 


Tamat ..

4 comments:

  1. em ye la 2..sy sntiasa myokong u ok dear..

    ReplyDelete
  2. hehe .. fara , bosan babe . ta tao na tulis ape dah . hee

    ReplyDelete